Dřevostavba všemi smysly 2021 – Dům v srdci lotosu

Díky příznivé situaci se opět můžeme potkat na našich stavbách a vy si tak můžete prohlédnout dřevostavbu na vlastní oči. Pokud plánujete stavět, řešíte otázku, zda zděný dům nebo dřevostavbu, je pro vás priorita zdravé bydlení a máte spoustu jiných dotazů? Pak je tato akce právě pro vás. Na místě vás budou čekat přední odborníci z řad projektantů a realizační společnosti, kteří vás výstavbou provedou a zodpoví vám vaše otázky.

Poetická pasivní dřevostavba Dům v srdci lotosu z dílny ARCHCON atelier, s.r.o. jednoduchého obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou respektuje místní ráz krajiny a zástavby. Stavba byla inspirovaná nevšedními požadavky klientů a harmonizovaná pohledem feng-shui.  Dům byl navržen jako dřevostavba z ekologických masivních dřevěných panelů DEKPANEL zateplených dřevovláknitou izolací a realizace probíhá pod taktovkou společnosti DŘEVOSTAVBY BISKUP, s. r. o.

V jaké fázi je dřevostavba Dům v srdci lotosu?

Stavba je ve fázi dokončovací před předáním.

Kdy se můžete přijet podívat?

  • 18. 6. 2021 v čase od 15 – 18 hod.
  • 19. 6. 21 v čase od 10 – 16 hod.

Lokace: Rakovnicko
GPS: přesné souřadnice budou zaslány registrovaným účastníkům

Co pro návštěvu udělat?

Vzhledem k platným opatřením v souvislosti s pandemií covid-19 je nutné, abyste si v případě zájmu o prohlídku předem zaregistrovali svou návštěvu. Prosíme Vás, abyste dodrželi ochranu nosu a úst a počítali s omezeným počtem osob, který se může společně setkávat. Registraci proveďte na e-mailu andrea.holmanova@archcon.cz. Poté vám budou odeslány přesné souřadnice stavby.

O případných změnách termínu nebo zrušení akce Vás budeme informovat na našich webových stránkách nebo prostřednictvím Facebooku.

 

Těšíme se na vás.

Tým ARCHCON atelier a DŘEVOSTAVBY BISKUP